Lumityöt koneellisesti pääkaupunkiseudulla – tilaa kerran tai koko talven varalle

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Kaivinkonekuvake

KC Palvelut Ky on nopeasti apunasi, kun keli muuttuu talviseksi ja piha täyttyy lumesta. Voit tilata meiltä lumityöt yhden kerran tarvetta varten tai jatkuvalla sopimuksella vaikka koko talveksi. Palvelemme pääosin Vantaan alueella. Varmista hyvissä ajoin kiinteistösi kunto talven aikana – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kiinteistön kunnossapitoa talvella

Pihan kulkuväylien ja oleskelualueiden kunnossapito ja liukkauden torjunta kuuluvat kiinteistön omistajalle tai haltijalle, eli usein kerrostalo- tai rivitaloyhtiölle tai omakotitalon omistajalle. Rakennuksiin johtavilla kulkuväylillä ja esimerkiksi parkkipaikoilla on oltava turvallista liikkua, joten lumet on syytä aurata pois.

 

Lumet on syytä siivota pois myös siksi, että jos ne jätetään paikalleen, siitä voi aiheutua haittaa kiinteistölle. Kun lumi sulaa, se rasittaa salaojia ja saattaa pahimmassa tapauksessa imeytyä rakennuksen perustuksiin. Sulavista lumista aiheutuvien kosteusvaurioiden korjaaminen voi olla hintavaa.

 

Poistamme lumet pihoilta, pihateiltä ja parkkipaikoilta aikailematta Vantaalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelua vaikka koko talvikaudeksi

Meiltä voit tilata lumen aurauksen kiinteistön alueelle kertaluonteisesti tai vaikka koko talvikauden kattavalla sopimuksella. Suosittelemme koko talven kestävää jatkuvaa sopimusta, niin sinun ei tarvitse kantaa huolta lumen tulosta!

 

Aurauskalustomme ansiosta teemme lumityöt ripeästi. Teemme luonnollisesti myös siistiä jälkeä. Meiltä onnistuvat tarvittaessa myös lumien poiskuljetukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua.

Yhteystiedot

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Yrityksemme palveluihin kuuluvat myös erilaiset maanrakennustyöt pihalla ja puutarhassa: kaivamme esimerkiksi salaojia, teemme pihojen ja puutarhojen pohjatöitä ja istutamme ja poistamme nurmikkoja ja muuta kasvillisuutta. Käytämme kaikissa kaivuutöissämme laadukkaita koneita ja laitteita, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

 

Tutustu maanrakennuspalveluihimme ja kysy lisää! Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten.