Viherrakentamista pihoille ja puutarhoihin Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Kaivinkonekuvake

KC Palvelut Ky tarjoaa ammattitaitoista viherrakentamista pihojen ja puutarhojen laittajille pääkaupunkiseudulla. Palvelemme esimerkiksi taloyhtiöitä ja kotitalouksia niiden vaihtelevissa tarpeissa – suurista pieniin.

Piharakentaminen monipuolisesti

Tarjoamme piharakentamisen palvelut uudenaikaisella ja ympäristöystävällisellä kalustolla. Palvelumme kattaa erilaiset kaivuutyöt, istutukset ja viheralueiden hoitotyöt. 

 

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • viherrakennustyöt
  • salaojien kaivuutyöt ja salaojaremontit
  • pihojen ja puutarhojen pohjatyöt
  • pienet maansiirtotyöt
  • nurmikoiden ja kasvien istutukset
  • pensaiden ja pensasaitojen istutukset
  • nurmikon hoito ja leikkuu.

Avaimet käteen -palvelua

Kalustoomme kuuluu kumitelakaivinkoneita, pieni vaihtolavakuorma-auto ja esimerkiksi minidumpperi. Kalustomme ja osaamisemme avulla hoidamme kaikki piharakentamisen urakat nopeasti ja vaivattomasti – vaikka avaimet käteen -periaatteella. Tuomme paikalle kaiken tarvittavasta maa-aineksesta alkaen ja vastaavasti huolehdimme pihan siistimisestä ja roskien poiskuljetuksesta urakan päätteeksi.

 

Tiesithän, että pystyt hyödyntämään kotitalousvähennyksen kodin tai vapaa-ajan asunnon vihertöihin! Kotitalousvähennyksen voit saada ammattilaisen tekemästä työstä, eli et esimerkiksi tarvikkeista tai matkoista aiheutuvista kuluista. Kotitalousvähennys kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä se laskee piha- ja puutarharakentamisen hintaa!

Lue lisää verottajan sivuilta

Apu myös talvikeleille

Talvisin voit tilata meiltä koneellisen lumien aurauksen pihoille, pihateille ja parkkipaikoille kertaluonteisesti tai vaikka koko talvikauden kattavalla sopimuksella. Hyvän kalustomme ja kokeneen henkilökuntamme avulla lumityöt sujuvat nopeasti ja siististi.

 

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä – tulevan talven keleihin kannattaa varautua hyvissä ajoin ennakkoon. Siten voit olla varma, että et joudu huolehtimaan turhaan. Me tarkkailemme säätä puolestasi.

Lue lisää talvikunnossapidosta